Se7en Flover Crew


Ingat tak yang aku story pasal kawan - kawan aku ? Alahaii belog , lepas nih asyik post pasal kawan - kawan je laa . Boifie aku kan dah.. Tapi aku tak kan lupakan die , dia tetap dalam hati aku walaupon aku ade pakwe baru . Ala - ala aku cinta mati dekat die .


Tengok ! Dah hilang mood nak tulis . Aku terlalu sayangkan die woo ! Tak sanggup kehilangan die tapi aku dah kehilangan die . Untuk selamanya . Geng - geng aku ade tujuh orang . Termasuk aku . Hari tuh sape punye idea ntah nak jadikan sembilan orang . Bukan nye tak nak ambik . Tapi nanti agak sukar bile nak hantar die balik kelas bagai .


Yang paling tue dalam group kiteorang aunty Uz . Lahir bulan berape ntah , yang paling mude aunty Tisya . Yang mude banyak cakap memang semestinye , manje pulak kuat . Haduii . Kalau jadi gifie Muhd Ameerul Deneyal , kompem hari2 kene lempeng .


Kalau yang tue tuh , dah bisu . Suare hilang entah kemana . Bagi dekat pakcik MDD kot . Maklum laa , suare perempuan tuh aurat . Weiyh , hari nie genap 2 minggu miyol pergi . Sebab tuh aku dapat semangat nak tulis belog ,. Semangat sebab nak tatap wajah die puas2 .


Kiteorang masing2 semue tahu suke kat sape . Tapi ade sorang minah nih . Dari dulu sampai sekarang tak pernah nak share2 . Kalau aku capital A . Kalau Ely capital H , AF, A . (nampak sangat playernye) Kalau nazira capital Z . Kalau Uzma capital D , Kalau Wan capital A . Kalau Ain capital S-somebody.


Aku memang minat betul name boifie capital A nih . Tapi dalam ramai2 . Aku sayangkan muhd Ameerul deneyal !

*ely , budak yang form3 tuh aku dah lupekan sikit2 selepas ade MUHD AMEERUL DENEYAL .

2 comments:

  1. wei ! mne aci ! aq xade un dgn spew !

    ReplyDelete
  2. x tahu nak tulis dengan sape , kau an hotsetah

    ReplyDelete