Miss You Sayangs




Seperti yang korang tahu.. Boifie tercinte aku kerje ngan bapak die.. Bukan tukang kebun.. Die tolong bapak die dekat company.. Maklum laa.. Bapak dato' banyak keje kene buat.. Si Boifie aku ni pemalas.. Tapi disebabkan tak nak jadi anak derhaka kene laa ikut..



Boifie aku tuh 18 tahun.. Lepasan SPM.. Aku nak tunggu result SPM die.. Aku yakin die tak gagal.. Die kan selalu dapat pelajar cemerlang kat sekolah.. Die kan ketua pengawas.. Cikgu praktikal sekolah die pon boleh syok kat die.. Korang bayangkan laa.. Kalau cikgu pon boleh syok kat die.. Murid2 lagi r..



Boifie aku nak gi sekolah memang malas... 2 kali 5 jer dengan aku.. Tapi kelebihan die.. Subjek sejarah yang bukan fav die pon boleh skor A+.. Walaupon die pergi sekolah lawan cikgu, gaduh ngan pelajar, isap rokok, lepak.. Untung doe belajar kureng tapi dapat skor A+..






Rindu laa weiyh.. Tepek gambar die tuk hilangkan rindu.. Malam semalam die g kedah.. Balik 16 April 2012.. Lame tuh weiyh ! 2 bulan aku kene duk tahan rindu.. Die tak bawak ensed.. so.. kami langsung tak boleh contact.. Sian kan.. :( Bulan 6 sampai bulan 9 kene gi Sarawak.. Bapak die pergi Singapore semalam.. Bulan 5 die kene gi penang.. Tapi die nak mintak cuti 7 Mei.. Tuk ap? Besday aku laa.. Die nak celebrate..




5 comments:

  1. cair jap doe....tgk gmbr dia nie...hehe,juz kidding...

    ReplyDelete
  2. Hahahaha.. Tak leh letak manyak2.. Nanti seme jadi cair susa lak . :p

    ReplyDelete
  3. fyoo .. nsem bohH .. untungnyee larh dy

    ReplyDelete